Colinda Jansen - van den Berg

Het liefst gaat Colinda Jansen - van den Berg pas naar huis als haar werk helemaal af is. “Maar dat is eigenlijk onmogelijk”, vertelt ze. “Als kwaliteitsmedewerker ben ik nooit klaar. Er kan altijd iets verbeterd worden. En zelfs als ik denk dat iets afgerond is, gebeurt er vaak weer iets waardoor ik toch aanpassingen moet doen.”

De ene dag werkt ze thuis achter haar computer, de andere dag overlegt ze met collega’s of analyseert ze grondstofmonsters in het laboratorium. “Mijn werkzaamheden zijn heel divers en juist dat maakt mijn werk zo leuk. Ik zit nog niet zo lang op deze functie en moet nog veel leren. Ik krijg daar volop de ruimte voor, er is zoveel kennis binnen de VanDrie Group. Het is de bedoeling dat ik  het straks grotendeels zelf doe. Nu ben ik vooral aan het groeien.”

“Mijn werkzaamheden zijn heel divers en juist dat maakt mijn werk zo leuk. Ik zit nog niet zo lang op deze functie en moet nog veel leren. Ik krijg daar volop de ruimte voor, er is zoveel kennis binnen de VanDrie Group."

Colinda Jansen - van den Berg 

De geboorte van haar zoontje heeft Colinda’s leven op z’n kop gezet. “Wat ik voel sinds hij in mijn leven is gekomen, heb ik nooit eerder gevoeld. Mijn verantwoordelijkheidsgevoel is extreem groot geworden. Bij alles wat ik doe, bij iedere beslissing die ik neem, denk ik na over de gevolgen voor hem en de toekomst.” Dat verantwoordelijkheidsgevoel komt ook terug in haar werk. “Aan het einde van de rit draait het er niet om of de procedures juist op papier staan, maar of het op de betreffende locatie goed loopt. Wat wij vanuit Kwaliteit willen, moet wel werkbaar en haalbaar zijn. Daar zijn wij als collega’s gezamenlijk verantwoordelijk voor.”

Ontspanning vindt Colinda in het lezen van een goed boek of het kijken van een serie. “Dan kan ik me even helemaal afsluiten voor de rest van de wereld. Maar ik ben ook erg competitief. Die eigenschap kan ik fijn kwijt in het korfballen dat ik al vanaf mijn twaalfde doe.”

Wil jij net als Colinda aan de slag bij Brons Mengvoeders of één van de andere bedrijven van de VanDrie Group? Bekijk dan snel al onze vacatures en wie weet zit er een match tussen!