Elbert van de Kolk

Aan gedrevenheid geen gebrek bij Elbert van de Kolk. Deze 26-jarige onderhoudsmonteur annex avonturier bij Alpuro is een local uit Uddel die om de hoek van zijn werk woont. Niet alleen op de afdeling van de voederfabriek is hij onmisbaar, maar ook in het dorp.

Zo vindt Elberts baas het prima dat hij, als vrijwilliger bij de brandweer, na een alarmoproep direct uitrukt om de fik te gaan blussen. Hiervoor leerde hij naast brandbestrijding onder meer reanimeren en omgaan met gevaarlijke stoffen. ‘Ik houd ervan wat voor een ander te kunnen doen. En het is een mooie afwisseling met mijn werk’, vindt hij. Elbert begon er ooit als vakantiekracht en van het een kwam het ander.

Nu controleert hij de machines en zorgt ervoor dat elk schroefje en boutje op de juiste plek zit. Bij Alpuro voelt hij zich thuis en er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden. Aan Elbert zal het niet liggen: hij doet nu de vervolgopleiding elektrotechniek. En is er nog tijd over, dan krijgt kersverse echtgenote Jolinda van de held van Uddel alle aandacht.

"Bij Alpuro voel ik me thuis. En er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden."

Elbert van de Kolk

Elbert van de Kolk

Mis nooit meer
een interessante vacature