Marco Ribbink

De loopbaan van Marco Ribbink bij Navobi hangt van gelukkige toevalligheden aan elkaar. Via via kwam hij er als vrachtwagenchauffeur terecht, waarna een vacature op het prikbord hem helemaal op de juiste plaats bracht. “Mijn werk is machtig mooi. Ik hoef niet op zoek naar ontspanning, het werk levert me juist energie op.”

Het klinkt als een ietwat vreemde overstap: van chauffeur naar facilitair coördinator. Maar voor Marco Ribbink viel daarmee juist alles op zijn plek. “Mijn vader had een eigen schoonmaakbedrijf en ik heb in mijn jonge jaren veel voor hem gewerkt. Op het moment dat hij het bedrijf wilde overdragen, was ik daar echter nog niet volwassen genoeg voor en besloot ik vrachtwagenchauffeur te worden. Eerst deed ik dat voor een ander bedrijf, later trad ik in dienst bij Navobi. Toen daar de vacature voor facilitair coördinator vrijkwam, voelde het heel logisch om daarop te reageren.”

“Mijn werk is machtig mooi. Ik hoef niet op zoek naar ontspanning, het werk levert me juist energie op.”

Marco Ribbink

Marco stuurt het schoonmaakteam en de kantinemedewerkers aan. Samen zorgen zij ervoor dat de fabriek er iedere dag spic en span uitziet, van binnen en van buiten. “We gaan binnenkort een nieuw dak leggen. Dat is een groot project en helemaal nieuw  voor mij. Maar ik krijg daar alle tijd en begeleiding voor. Dat is het fijne aan werken voor de VanDrie Group: hier staat de mens echt centraal. Als je goed je best doet en je inzet, gaan er veel deuren voor je open. Je vindt altijd een luisterend oor en wordt serieus genomen.”

Hoe groot de VanDrie Group inmiddels ook is, volgens Marco is het familiegevoel nooit verdwenen. “Het voelt alsof het je eigen bedrijf is. Je vindt het nergens anders beter en ik ga dan ook zeker nooit meer weg hier. Het fijne familiale gevoel dat hier heerst is aan een buitenstaander niet uit te leggen. Dat moet je zelf ervaren.”

Wil jij net als Marco aan de slag bij Navobi of één van de andere bedrijven van de VanDrie Group? Bekijk dan snel al onze vacatures en wie weet zit er een match tussen!