T. Boer & zn

T. Boer & zn startte al met kalfsvleesverwerking in 1885 en draagt met trots de koninklijke onderscheiding ‘Hofleverancier’. Het familiebedrijf uit Nieuwerkerk aan den IJssel maakt kalfsvlees dat door consumenten in meer dan zestig landen wordt gewaardeerd. Het invullen van klantwensen is erg belangrijk. De afnemers zijn behalve groothandelaren en de vleesverwerkende industrie ook supermarktketens, cash & carry’s en cateringbedrijven, overal ter wereld.

Werken in de productie

Wat je precies gaat doen als medewerker in de productie kan erg verschillen en is afhankelijk van jouw kennis en ervaringen. Over het algemeen gaat het om werkzaamheden waarbij je met je handen werkt in een productieruimte.

Op je eerste werkdag word je wegwijs gemaakt binnen ons bedrijf. Je volgt een introductietraining, een training (voedsel)veiligheid en je ontvangt werkkleding. Na een rondleiding krijg je uitleg over de inhoud van jouw werkzaamheden. Heb je gedurende je werkdag nog vragen, dan kun je deze altijd stellen aan de collega die je inwerkt.

Als je enige tijd bij ons hebt gewerkt, gaan we kijken of je een volgende stap in de werkzaamheden kan maken. Er zijn genoeg mogelijkheden om nieuwe vaardigheden aan te leren en stappen te maken binnen ons bedrijf.

Mis nooit meer
een interessante vacature